Datakunskap

I has datakunskap.

I has made kalender.

I has boring.

I R grammatic.

Sen start

Börjar inte förrän 12.40 idag. Gött!

Ska spela upp den lilla pjäsen om patrull vårtsvinet idag på scenisk gestaltning.

Note to self: Det heter inte sågelfång.

Utveckling

Hade utvecklingssamtal idag. Är jätteglad! Ligger mycket bättre till betygsmässigt än vad jag trodde :D:D

Jaha.

Kände för att skriva nåt.

Har varit en rätt bra dag.

Middagen var bajs. Äcklig falafel med halvfärdig cous-cous. Det fanns även pasta och vegetarisk köttfärssås som tydligen "smakar precis som vanlig."

My ass att den gjorde.

Så nu är jag hungrig och gnällig. Fast jag orkar inte göra något åt det. Och jag måste gå på toa, men jag sitter så bekvämt...

Innan hände en skitläskig grej! Jag satt här i sängen och kände ett behov av att sträcka på benen. Sagt och gjort: Just som jag sträcker på dem som bäst så blir det typ "krkrkrkr" i dem. Som om nåt hamnade fel i dem. Satan vad ont det gjorde att "vända" tillbaka dem.

Well Well.

Lite av allt.

Veckan har varit ganska bra. Hade jättekul i fredags på scenisk gestaltning. Provade kläder och peruker och grejor med min grupp. Igår var jag hos min Faster och firade henne. Lagom skoj. Behövde inte vara där länge dock, skulle på imrovisationsteater. Kul först. Sen blev den väl lite sådär. Well well.

Måste börja med alla religionsarbeten. Måste, men orkar inte.

Soon.

Snart ska jag gå till bussen. Eller, om tjugo minuter ska jag gå till bussen. Kan gå om en halv timme också. Gör nog det. Japp Japp.

Idag är det tråkdag. Engelska, håla (fast då ska vi nog ha kul), datorkunskap (nap-time) och matte. Sen har jag kör efter det, så det blir en lång dag. Och när man kommer hem så är det läxor. Yippi.

What else? Det vet jag inte. Hej hej!

Hihi

Jag avgudar Filippa Bark. Död åt Svt som bara visar fem minuter av henne i veckan.
"De skickades iväg på koncentrationsläger, men det var inte för att de hade damp..."

I have just one thing to say:
Hahaha. :D

Idag

Jag har tråkigt. Har precis ätit frukost och nu sitter jag alltså här. Japp. Får ta och bli klar med det mesta skolarbetet i dag. Fast jag orkar inte (surprise!).

Ska bli rätt skönt att komma tillbaka till skolan. Har ju scenisk gestaltning imorgon :)
Hade tråkigt igår, så jag pluggade repliker.

Well Well. Nu orkar jag inte skriva mer.

Good girl, yeah?

Nu har jag faktiskt varit lite duktig. Skrev klart mitt muntliga arbete om fotografering. Problemet är att det ska vara ca 5 minuter, mitt är över 6 och då har jag inte kommit på något bra att börja redovisningen med, eller något att avsluta med. Så det blir att ta bort lite ur arbetet. Men det får bli imorgon.
Man skulle kanske ta och skriva på något mer av alla arbeten som ska lämnas in? Nu när man ändå har ångan uppe. Eller så gör jag det imorgon och läser lite på romanen nu. Ja.

Konsten att inte orka.

IIIH! Skrev precis ett hyffsat långt inlägg, så försvinner skiten. Glad blir man. Jaja, är väl bara att försöka skriva allt igen..

Jag måste verkligen plugga. Men jag orkar inte.
Jag måste även verkligen städa. Tror ni att jag orkar?
Det enda jag har orkat göra idag är att läsa (visserligen läste jag romanen som det ska skrivas resencion på, stjärna i pannan för mig) och att se på tv. Jag behöver vara ledig lite till. Tur att vi har studiedagar måndag & tisdag. Annars blir väl aldrig läxorna klara. Men men.


Foo-fighters nya album går inte att spela av någon jävla anledning.. Funkade innan. Men det går i alla fall på ipoden.

So long!

RSS 2.0