Nyår!

Ja. Då är detta året snart slut.

Ska åka till Lexi om några timmar. Ska bli skoj :D

Ha det bra!


God Jul!

Julafton :D:D:D:D

(Ja, jag är en 5 åring i en 16 årings kropp)

ZzzzZ??

Jag kan inte sova. Är pigg som en mört. Pigg som en Ani. Ska nog lägga mig och läsa en stund. Blir jag inte trött så får jag väl räkna får. Det har funkat förr.

Jullov!

Åkte till skolan för att titta på volleybollen. Var där kanske en timme, men sen orkade inte jag och Lexi mer, så vi gick till pressbyrån och köpte lussebullar och kaffe. Det var gott. Men sen var vi tvungna att vänta på buss och tåg i drygt en timme. Det var kallt som satan. Smart som jag är så hade jag bara en t-shirt under jackan. Behöver jag säga att det var skönt att gå på tåget?

Men men. Jullov nu då. Det behövs.

18 december

Idag har varit en bra dag. När jag kommer till skolan blir jag indragen (eller... jag gick ganska frivilligt) i bildsalen där jag och några andra blev visade hur man vek pappers-tranor. Min blev ful, men det var kul ändå ^^

Sen okuperade vi bordet runt pepparkakorna och så dekorerade vi dem. Lexi överraskade Oskar med ett pepparkakshjärta där det stod "Tönt" på. När vi hade ätit några fina pepparkakor så var det dags att gå in i aulan för att titta på Flu2's julspex. Det var riktigt, riktigt roligt!

När jag kom hem blev jag 5 år igen och var överlycklig och bakade pepparkakor. Och åt deg. Sen blev jag trött, så då gick jag och la mig i soffan och sov en stund. När jag vaknade så var middagen klar. Nån slags gryta & cous-cous.

Nu sitter jag i sängen, nerkrupet under täcket, och lyssnar på soundtracket till The phantom of the opera. Fick värsta rycket igår och nu är jag helt inne på den filmen och musiken som hör till så att säga. 

Well well. Avslutning imorgon. Ska titta på dem som orkar spela volleyboll. Sen är det lov.


Hej då! 

I is has boring time

Mm. Idag har jag... knappt gjort något alls. Slog in några julklappar. Läste en bok. Åt för mycket pizza.

Imorgon är det skola, sluta vid lunch om jag inte minns helfel. Skönt :) Måste skriva klart en novell till svenskan. Och en annan grej till engelskan. Sen är det lov from. onsdag.

Hejhej.

Lucia

Så är äntligen Lucia-tåg-kör-grejen över. Skakade som ett asplöv när jag och Malin skulle sjunga. Men men. Efter tåget så bjöds det på fika :) Sen åkte jag och Lexi till Burlöv för att köpa lite julklappar. När vi var färdiga där så bestämde vi oss för att åka in till Malmö en sväng. Där bjöd hennes pappa på lunch. Mikket snelt. När vi var mätta och belåtna så hittade vi en isbana på stortorget och där lekte vi som de femåringar vi är i några timmar :D Sen drack vi en skvätt kaffe och efter en stund kunde man se oss stapla omkring på isbanan igen :D

Best day in a long time!


Hej

Fick lust att blogga. Vet inte om vad bara. Så det sket sig ju. Hej då.

1 december

Jahapps. Då är vi inne på den sista månaden år 2007. Tiden har gått asfort.

Ska hem till Lexi sen. It R Fun!

Ja. Hejdå.

RSS 2.0