Utmaningarnas hus

Var på utmaningarnas hus i Malmö igår med skolan. Väldigt trevligt. Förövrigt har resten av dagarna på Grundtvig varit brabra. Ser fram emot att börja med lektionerna.

Imorgon ska jag till Nev. Var ett tag sen, så det ska bli roligt.

Jepp. :D

'_'

Hej jag heter Angelica och jag är trött men jag kan inte sova för jag är nervös.


Gräs.

Var hos Farmor och klippte gräset idag. Jobbigt, men det får det vara värt. Hon skulle slänga en hel del, så jag tog med mig lite grejor hem:

  Farfars gamla bowlingväska, som jag tänkte ha till typ gympakläder eller nåt.
 
Av farmor fick jag tre par skor:

 Dessa svarta pumpsen, fast de måste  klackas om.

 Dessa blåa, fast de är liiiite för stora. Men det gör inte så mkt.

 Och slutligen de här.

Nu ska jag nog värma lite middag. Fisk! (umnum)

Gomorron!

Vaknade väldigt tidigt idag (för att vara jag), Kl 7. Var i eslöv igår, mamma skulle visa hur man ska gå från stationen till skolan. Trodde det skulle ta typ 20-30 minuter, men det tog bara 10. Konstant nervös inför skolstarten numera ^^ fast det ska bli kul  :P
Hämtade tåg/busskortet i... onsdags? Torsdags? Fast det kanske jag skrev i förra inlägget. I don't remember!
Wobopidoo.
Firade farmor igår, fast det var farfars födelsedag. Han hade blivit 68 år. Anyway så var kusinerna, Mari, Anders & Lena här. Och farmor dådå. Jag hatar mina kusiner. Ytterst innerligt! Nästa år, när Tobias börjar 7an, så går vi för fan i skolan en gata ifrån varandra. Hemska tanke. Det ska vara långt avstånd mellan oss, helst.
YepYep. What else? Nähä, inget? Then I guess we say goodbye. Hej.

Idag och lite så.

Hämtade mitt tågkort idag. Börjar på onsdag nästa vecka. Börjar bli nervös ^^
YeppYepp. Jag har tråkigt. Ligger och tittar lite halvt på Vänner, lite halvt på topshops hemsida och skriver här.
Finns en hel del fint på topshop :)


       

Typ detta hade inte suttit helfel :D


Orkar inte skriva mer nu. Haj å ivaj!


*update*

Mina föräldrar har problem. Jag ville följa med till malmö på fredag, men det får jag inte för det kan vara farligt. Jag hatar att de alltid ska vara så in i helvete överbeskyddande.


strand, strand, pool, glada räkan.

Idag har jag åkt land och rike runt (vid simrishamn ungefär) för att bada. Först åkte vi till en strand någonstans där vågorna var skyhöga (eller i alla fall högre än när de är låga) och vattnet var svinkallt. Till och med mina mått kallt. Och då är det kallt. Men men. Jag badade en stund och gick sedan upp för att sola lite. Självklart har jag bränt mig som jag aldrig har bränt mig förut. Och därför ska ni nu tycka lite synd om mig dådå.
Efter ett tag åkte vi vidare till en annan strand, men där kom man knappt i vattnet. Bottnen var stenig på ett ytterst smärtsamt sätt och vågorna fick en nästa att trilla på dessa stenar. Så vi stannade inte länge.
Mormor kände till ett bad i Simrishamn, så vi åkte dit. 25 grader i vattnet var mycket skönare än havet.
Jag brände mig lite till.
Sen var vi hungriga så vi åkte in till centrum och letade upp någonstans att äta. Det blev en rastaurang på en båt som hette "glada räkan". Jag åt spätta och pommes. Jättegott *klappa sig på magen*

Och nu är jag trött. God kväll!

Bada hela dagen :D

Idag har jag varit hos Monika och badat i hennes fina pool. Det var mycket mycket trevligt. Linnéa & Beata var också där! Efter en hel del badande gick vi ner till jägers och köpte glass. Sen köpte Monikas mamma glass från glassbilen (som Beata aldrig har sett i hela sitt liv :D) Det var gott. Dådå. Och så fick jag en singel med Sturm und Drang av Linnédjah! Jag blev mycket glad och jag bugar och bockar. Japp.

Imorgon ska man till stranden med mor och becci och mormor. För mormor vill till Danmark, men se det orkar inte vi. Så vi åker till stranden istället. Mycket bättre :D

Och på torsdag är det dådå Ullared med mina älskade *pausar för att spy en smula* kusiner. Fast det är ju kul på Ullared.

Nu avrundar jag. Och så är det dags att tänka på refrängen. Hej hej.

Blogg, jag med dådå!

Efter att ha läst typ 3456345 olika personers bloggar kände jag mig lite sugen på att skapa en egen. Så efter timmar av slit (snarare 1 minuts klickande) har nu det svenska folket tillgång till det första inlägget *fanfar*!
Well well. Jag  sätter väl igång direkt dådå.

 Både igår och idag har jag delat ut reklam (död åt SDR!). Fast mamma var en vänlig själ och hjälpte mig denna helgen. Har bara nästa söndag kvar sen får de klara sig utan mig. Imorgon ska jag till Monika och bada. Ska bli mycket trevligt :D
Ikväll kommer våra fd fd grannar och hälsar på. Har inte haft någon kontakt med dem på flera år (om man bortser från farfars begravning i torsdags). Jävla snobbar är vad dem är. Sådäså.
Mja. Vad ska man mer skriva idag dådå? Jag är trött. Ja. Nu orkar jag inte mer.
So long!

RSS 2.0